generalforsamling

LUI Generalforsamling 22. juni 2021

Hovedgeneralforsamling afholdes 22. juni 2021 kl. 19.30. Dagsorden ifølge Vedtægterne. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse, skal være formanden skriftligt i hænde senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse.  Forslag sendes til LUI.formand@gmail.com Forretningsudvalget vil på generalforsamlingen fremsætte forslag om, at der indføres en paragraf, som muliggør afholdelse af digital generalforsamling.

Læs Mere >>
generalforsamling-1

LUI Fitness generalforsamling 13. juni 2021 kl. 13.

LUI Fitness afholder ordinær generalforsamling Søndag 13. juni 2021 kl. 13.00 på Lynge Idrætsanlæg, i det lille mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag der ønskes behandlet på genralforsamlingen skal være formanden i hænde senest 8 dage før på mail: lyngefitness@gmail.com Bestyrelsen vil fremlægge forslag om at støtte LUIs fælles projekt med opførelse af et anlæg til udendørs træning. Vel mødt!  

Læs Mere >>
padelbane-lui

PADELBANE I TENNIS REGI PÅ VEJ

Store Bededag blev et rummeligt areal klargjort til den nye aktivitet, som er Danmarks hurtigst voksende familiesport. En arbejdsgruppe fra LUI Tennis og Padel ryddede området for hegn, træer og ukrudt, under mild men kompetent ledelse af Idrætsfaglig Leder Jørn Bertelsen. Det var hårdt og hyggeligt – tusind tak for samarbejdet – vi stiller gerne op når bane 2 skal etableres. Interesserede kan finde filmklip samt information om opstart, indmeldelse og kontingent…

Læs Mere >>

LUI Gymnastik starter op igen efter Corona nedlukning

I LUI Gymnastik, har vi besluttet, at prøve, at forlænge sæsonen. Det sker fra mandag den 26 april 2021.  Sæsonen forlænges til torsdag den 24 juni 2021.  Der vil blive sendt yderligere information ud, på mail, fra de respektive holds kontaktperson og instruktør/er, til alle medlemmer. OBS: Man må forvente ændringer på nogle hold Alle idrætsgrene åbnes for børn og unge under 18 uden coronapas med forsamlingsloft på 25 personer….

Læs Mere >>
testcenterweb

Corora testcenter i Lyngehallens Cafeteria.

Fra 16. marts 2021 går Region H i luften med PCR test af borgere i Lyngehallens Cafeteria. Ind- og udgang sker via terrassen. Der er følgende åbningstider: Tirsdag kl. 8.00 – 13.45 Torsdag kl. 15.30 – 21.15 Lørdag kl. 8.00 – 13.45 Pga. smitterisiko er ophold på terrassen uønsket inden for åbningstiderne. Læs mere om test i Allerød Kommune her.

Læs Mere >>

LUI Gymnastik afholder online Generalforsamling

I Gymnastikafdelingen, har vi besluttet, at afholde dette års generalforsamling online via Skype. Det bliver tirsdag den 23 Marts 2021 kl. 20:00.  Der vil blive mulighed for, at deltage, hvis man ønsker dette. Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før og agenda kan rekvireres ved henvendelse til linekrogwest@gmail.com For god ordens skyld, er der givet tilladelse til ovenstående, fra LUI Hovedbestyrelsen.

Læs Mere >>
nsf_logo_2

Aftale med Nordsjælland Sportsfysioterapi

Husk at du som medlem af LUI kan få rabat på ydelser hos Nordsjælland Sportsfysioterapi, som holder til på Lynge Bytorv. Aftalen betyder bl.a. at alle medlemmer af LUI får: 50% rabat på første gangs undersøgelse på nye skader og 20% rabat på efterfølgende behandling 50% rabat på introduktion til AlterG 25% rabat på massage For at gøre brug af aftalen, skal du oplyse til Nordsjælland Fysioterapi, at du er medlem af…

Læs Mere >>