face-with-medical-mask_1f637

Husk mundbind i caféen

Sundhedsmyndighedernes krav om brug af mundbind, når man er stående i cafeterier og lignende, gælder også i Lyngehallens cafeteria og cafeområdet ved automaterne. Vi beder alle passe på hinanden og følge myndighdernes krav.

Læs Mere >>

Hallens hovedindgang lukket 14/9 kl. 6.30 – 16.00

Entreprenøren, som skal grave melder, at hovedindgangen til Lyngehallen vil være helt afspærret under arbejdet og derfor er hovedindgangen helt lukket : MANDAG d. 14/9-2020 kl. 0630-1600. Vi bliver i dette tidsrum nød til, at henvise brugerne til ind og udgang via døren i gavlen af ”fodboldgangen” / ved ståltrappen og flagstængerne. Der vil blive opsat skilte.

Læs Mere >>

Gravearbejde foran hallen uge 37

Der vil i løbet af ugen blive påbegyndt gravearbejde foran og til venstre for Lyngehallens hovedindgang. Entreprenøren vil sørge for, at man stadig kan komme ind i Hallen via hovedindgangen og ligeledes komme til brikaflæserne. Der skal graves ned i ca 1 meters dybde, og der vil blive opsat blød afspærring.

Læs Mere >>
generalforsamling

Generalforsamling 10. september 2020 kl. 19.30

LUI holder ordinær generalforsamling 10. september kl. 19.30 i det store mødelokale på Lynge Idrætsanlæg. Generalforsamling var oprindelig planlagt til afholdelse i marts måned, men blev udsat på grund af Corona.   Dagsorden iflg. Vedtægterne.   Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.   Med venlig hilsen Forretningsudvalget  

Læs Mere >>
carsten-bender

Carsten Bender død

Det er med stor sorg, vi i dag har modtaget meddelelse om, at Carsten Bender pludselig er død. Carsten har i mange år været et stort aktiv for Lyngehallens Café, og det bliver et stort savn for os alle, at han ikke længere er en del af det daglige liv på Lynge Idrætsanlæg. Vores tanker går til Carstens nærmeste. Æret være Carstens minde.

Læs Mere >>
lynge-hal-2

Pas godt på gulvet i hallerne

  Så er vi så småt ved at starte op efter sommerferien. Det bliver dejligt med masser af aktivitet både ude og inde. Når I træner indendørs, så hjælp os med at passe godt på gulvene – brug indendørs sko uden farve på sålerne. Farvede såler kan give grimme mærker, som er svære at fjerne uden at ødelægge lakken.

Læs Mere >>
cycling-2520007__3401

Tag på cykeltur med LUI 8. maj

  LUI Mountainbike inviterer alle på cykeltur St. Bededag, fredag 8. maj. Der er afgang fra Lyngehallen kl. 10. Turguider fra LUI MTB tager jer med på tur i skoven på fastkørte stier og rimeligt  plane veje, som man nemt kan cykle på med almindelig cykel. Turen går rundt om Buresø via Krogenlund og Uggeløse Skov, ca. 15 km. Varighed ca. 1,5 time. Vi holder afstand og kører ikke lige i hjul…

Læs Mere >>
tennisbold

Tennis for alle i LUI i maj og juni

Vi vil gerne bidrage til, at der er aktiviteter for alle – også i denne tid, hvor alle indendørs aktiviteter er lukket ned. Derfor tilbyder LUI Tennis, at medlemmer af andre afdelinger under LUI indtil sommerferien (t.o.m. juni måned) kan bruge tennisbanerne på Lynge Idrætsanlæg uden betaling. For at dette kan fungere, er der en række retningslinjer, der skal overholdes. Det gælder såvel myndighedernes/kommunens krav, anbefalinger fra DGI/DTF og LUI…

Læs Mere >>