Tennis for alle i LUI i maj og juni

tennisbold

Vi vil gerne bidrage til, at der er aktiviteter for alle – også i denne tid, hvor alle indendørs aktiviteter er lukket ned. Derfor tilbyder LUI Tennis, at medlemmer af andre afdelinger under LUI indtil sommerferien (t.o.m. juni måned) kan bruge tennisbanerne på Lynge Idrætsanlæg uden betaling.

For at dette kan fungere, er der en række retningslinjer, der skal overholdes. Det gælder såvel myndighedernes/kommunens krav, anbefalinger fra DGI/DTF og LUI Tennis’ eget ordensreglement. Disse er ophængt på anlægget og skal læses omhyggeligt, før I går i gang med at spille. Pas godt på vores fine baner.

Bane 2 og 3 vil hver dag være åbne for alle LUI-medlemmer fra kl. 8 til kl. 21, undtagen onsdag fra kl. 16, hvor LUI Tennis har træning på alle baner. Bane 1 er altid forbeholdt medlemmer af LUI Tennis. Du skal selv medbringe ketcher og bolde. Der er ikke noget booking-system, så derfor gælder princippet “først til mølle”. På bordet lige indenfor døren til klubhuset, står der sprit og engangshandsker. Sprit kan bruges efter behov, og handsker når banen skal fejes.

Læs venligst nedenstående, før du begiver dig afsted til tennisbanerne. Har du spørgsmål, som kontakt LUI Tennis.

LUI Tennis: Ordensreglement

LUI Tennis: Opstart af tennis 2020 – information til medlemmer

Anbefalinger fra DGI/DTF

Hvis du bliver så vild med at spille tennis, at du bare må fortsætte, kan du melde dig ind i LUI Tennis til meget rimelige priser. Her er også mulighed for at deltage i træning. Se her.

Stor tak til LUI Tennis for den ekstra indsats, som betyder, at vi kan holde os aktive.