Om os

artboard-1

Hos os er fællesskabet vigtigt, og vi sætter sikkerhed, venlighed, respekt og åbenhed øverst på listen over de værdier, vi har. Vi vil gerne gøre en forskel for dig, som ønsker at være en del af Lynge- Uggeløse Skytteforening ved at bestræbe os på tilbud til både den konkurrende sportskytte og/eller “hyggeskydning”. Vi er en 99% digital forening, så efter indmeldelsen foregår fremtidig kommunikation via e-mail/sms eller fremmøde.

Vi tilbyder både airsoft, pistol og riffelskydning på alle planer – kontakt os for at høre nærmere 🙂

 

 

Lynge-Uggeløse Skytteafdeling er en selvstændig juridisk enhed, med egen generalforsamlingsvalgt bestyrelse, under Lynge Uggeløse Idrætsforening (LUI), og har hjemsted i Allerød kommune.

Afdelingen er tilsluttet Sjællands Skytte Forbund (SSF) under Dansk Skytte Union (DSkyU) og således under Danmarks Idræts-Forbund (DIF), DGI Skydning, Lynge-Uggeløse Idrætsforening (LUI) og hermed underlagt disses vedtægter, love og bestemmelser. Desuden er vi også medlem af Dansk Sportsskytte Forbund (DSF).

Det er afdelingens formål er  “at udbrede kendskabet til, samt dyrke skydning som sport”.

Læs mere i vores forretningsorden: LUI Skytter Forretningsorden

Hvad er din styrke?

At være skytte er meget mere end en sport – du opnår mentale færdigheder, skærper dine sanser, får selvindsigt og styrke til hverdagen. Bliv en del af fællesskabet – bliv skytte!

blivskytte1 blivskytte4 blivskytte2 blivskytte3

Vil du vide mere…

Så giv os et kald – kontakt – eller læs mere om skydning som sport, sikkerhed, våbenregistrering, mesterskaber mm. her: