Opstart sæson 2019

 Kære tennisspillere i LUI 

Påsken står for døren, og bane 1 og 2 skulle være klar meget snart. Vi har dog lidt udfordringer med net, men hvis det går efter planen bliver de sat op på søndag. Banerne vandes om natten men da de var temmelig tørre sidste år, er der lagt dagsvanding ind med 15 minutter kl 12 og kl 16. Lad os håbe, at vi igen får en kanon sommer, så der kan blive spillet rigtig meget tennis nede på vores lille anlæg. For første gang nogensinde bliver der mulighed for at spille tennis hele året, da vores nye tennishal i Allerød formentlig står klar til spil fra august dette år. Derom meget mere senere. 

Bestyrelsen har konstitueret sig således: 

  • Formand, – Jesper Bonde 
  • Materialer – Michael Steffensen 
  • Kasserer – Palle Due Larsen 
  • Hjemmeside og træning – Juri Lütje 
  • Turnering – Erik Andersen eller Jesper Bonde 

Samarbejde med Allerød tennis, fortsætter i 2019. Allerød bruger bane 1-2 mandag og torsdag fra 18.30-21.30 – samt bane 1 i weekends. Seniorer kan deltage i klubbens interne motionsturnering, som foregår over hele sæsonen og der kan tilmeldes i alle rækker. Vi kan også deltage i deres holdturneringer, hvis nogen skulle få lyst til det. Juniorer kan træne i Allerød og deltage i holdturneringer mm. Hvis nogen har interesse for tilbud fra Allerød Tennis, kan Jesper Bonde kontaktes. bonde@lynge5.dk eller 61378241. 

Åbningsturnering: Årets åbningsturnering løber af stablen søndag den 27. april kl 11-14. Tilmelding til Erik Andersen eller Jesper Bonde og senest onsdag den 24/4. Alle kan deltage, der laves spil på alle niveauer. Mail tilmelding til Erik : ean3540@gmail.com eller Jesper : bonde@lynge5.dk 

Træning: 

Træning starter onsdag den 1. maj. 

Der er træning på følgende tidspunkter: 

Onsdage: Juniorer 16.30-17.30 

Seniorer begyndere 17.30-18.30 

Seniorer øvede 18.30-19.30 

Disse kan også ses på hjemmesiden. 

Åbent hus: Som sædvanligt er der åbent hus for nye medlemmer og for folk som er interesserede i sporten. I år løber det af stablen lørdag den 4/5 kl 10 til 12. Her er som vanligt muligt at låne ketchers, samt at prøve at daske til bolde fra boldmaskinen mm. Vi håber, at se en masse nye mennesker. 

Kontingent: 

Vores kasserer udsender meget snart mails om kontingentopkrævning. Sørg endelig for indbetaling i god tid, helst inden opstart, så vi alle kan spille tennis med god samvittighed. 

Vi håber, at alle er klar til at komme i gang og at vi ser endnu flere medlemmer på banerne. 

Lad os sammen sørge for at åbningsturneringen blive starten på en god tennissæson. Tilmeld jer hurtigst muligt. 

Mvh 

Bestyrelsen