Indendørstræning seniorer

Hej seniorspillere i LUI

Så står indendørssæsonen igen for døren. Igen i år udbyder vi træning for spillere som er medlem i enten Allerød, Blovstrød eller Lynge tennisklubber. Første indendørstræning er 22. september

Vi har træningstider i hallen tirsdag, onsdag, torsdag fra kl. 18-21 og søndag fra kl. 13-16

For at komme i gang med træningsplanlægningen har vi brug for input fra dig. Hvilke ugedage kan du træne? Fra hvilket klokkeslæt? Er der ønsker til bestemte træningskammerater?

Følgende retningslinjer er gældende:

  • Vi udbyder træning á 90 minutters varighed
  • Vi tilstræber 4 spillere pr. bane
  • Alle spillere tilbydes som udgangspunkt én ugentlig træning. Ved ledige pladser er det muligt at få 2 gange træning.

Udfyld skemaet via dette link: Klik her

Husk at sætte kryds ud for alle tider hvor du har mulighed for at træne. Jo flere krydser des bedre mulighed har vi for at sætte de rigtige spillere sammen.

På baggrund af de modtagne input udarbejder klubben en træningsplan. Så snart træningsplanen er klar indplaceres spillerne på hold i reservationssystemet og der genereres en faktura til det enkelte medlem, som betales via reservationssystemet. Det er en forudsætning for deltagelse i træning at der er betalt. Træningsplanen pr. 21. september vil alene indeholde spillere som har betalt. Den første måned vil der ske justeringer/optimeringer i træningsplanen, indtil holdene har ”sat sig”. Hvis man pr. 1. oktober ikke finder træningstilbudet tilfredsstillende vil det være muligt at få penge retur for den resterende træning.

Prisen for træning 1.500 kr., gælder for en hel vintersæson  (ca 28 x træning).

Medlemmer af Blovstrød og Lynge tennisklubber skal have oprettet en profil i bookingsystemet. Profilen er gratis, men forudsætter et aktivt medlemskab i enten Blovstrød eller Lynge.

 

Mvh Allerød Tennisklub/TAK Tennis

 

 

Med venlig hilsen

LUI tennis, formand

 

Jesper Bonde

bonde@lynge5.dk

+4561378241