LUI Motion Cup

Turneringen henvender sig til klubber med mixhold i Nordsjælland, Københavns- og Roskildeområdet.
For at kunne stille hold skal der være mindst to spillere af det modsatte køn på banen og nethøjden er 2,35 cm.
Kampene afvikles i løbet af efteråret og vinteren, på de deltagende klubbers træningsaftener.
Ved forårets Finalestævne overrækkes vinderholdene præmier og pokal.
Deltagende spillere kan “risikere” en vis form for anerkendelse, som f.eks ”Den mest talentfulde”, ”Den kønneste” , ”Årets fighter” og ”Årets positive overraskelse”.

Har du et hold som skal tilmeldes, eller vil du bare vide mere så kontakt Claus Hjerrild fra LUI MIX Motion.
Vil du se de tidligere vindere: xLUI Cupvindere

HISTORIKKEN
Umiddelbart efter at LUI’s Volleyball afdeling startede i midten af 70’erne, stod klubben for igangsætning af en LUI CUP turnering i 1976. Det er lidt uklart hvem initiativtagerne var, men både Gunner Dakin, Børge Nissen, Finn Thomsen, Aage Bliddal og Claus Hjerrild har medvirket til at turneringen i 2016 blev et 40 års jubilæum.

I starten kvalificerede de bedste hold sig til det Finalestævne som stadig afholdes om foråret på LUI’s hjemmebane i Lyngehallen.
De senere år er alle deltagende hold blevet inviteret til Finalestævnet, hvor de bedste hold efter selve turneringen tildeles en seedning.

LUI har selv vundet turneringen to gange i 1983 og 2001. Farum-Holte (tidligere Skjold Birkerød) og Sankt Joseph Institut har været de mest vindende hold i turneringen hidtil.

LUI Cup vinderne 1979. Jette Dakin overrækker præmien til Blågård Veteran Klub. Gunnar Dakin ser på og Stanley Dakin passer dommerbordet
LUI Cup vinderne 1979.
Jette Dakin overrækker præmien til Blågård Veteran Klub. Gunnar Dakin ser på og Stanley Dakin passer dommerbordet