NYE SPILLERE & KONTINGENTSATSER

Træningstider

Vi spiller primært i Lyngehal 1 og Lyngehal 2.

Desuden har vi få tider i gymnastiksalene på Lynge Skole.

Ugedag, sted og tid finder du i menuen
Hold & Trænere.

Ungdom: (Lyngehallen)
Nye ungdomsspillere skal møde i Lyngehallen og tale med trænerne om mandagen eller onsdagen. Piger og drenge træner sammen.

De mest øvede deltager i holdturnering for forskellige aldersgrupper. Nye og let øvede tilbydes vores interne turneringer og evt. begynderturneringer. Omkring 5-6 års alderen er man klar til at træne på et ungdomshold.

Hvis du efter et par træningsgange vil indmeldes i LUI Badminton, bedes du udfylde vedhæftede indmeldelses-blanket. Den kan afleveres til en af trænerene, lægges i Badminton’s postkasse på balkonen i Lyngehal 1 eller mailes til annemerete@gorboi.com

Voksne: (Lyngehallen)
Ring eller mail til Anne Merete Pedersen 40 21 10 09
Du kan blive turneringsspiller eller nøjes med træning. Vi deltager i holdturnering for seniorer, veteraner og motionister. De fleste af vores motionister træner sammen på hold en aften ugentlig, mens få spiller selv på en banetid på skolen.
Nye voksne starter som udgangspunkt mandag og onsdag aften kl. 19:00

Evt. udmeldelse eller overgang til passivt medlemsskab:
Hvis du evt. ikke længere ønsker at være medlem, skal du udmelde dig skriftligt. Du kan f.eks. sende en mail til kassereren birgitte@hammerum.com, så hun ikke skal ulejliges med at rykke for kontingent.

Indmeldelsesblanket

Kontingenter 2023-2024